Meny
Søk

Om oss

Norges største produsent av smykkevarer i gull og sølv

Sigmund Espeland AS på Årnes er en av Norges største produsenter av smykkevarer i gull og sølv.  I gullsmed og firmagavebransjen er selskapet kjent for sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter. Sigmund Espeland AS har i dag 32 ansatte, og vi har dermed en av landets ledende gull- og sølvsmedmiljøer. 

I 1970 begynte det hele som en beskjeden enmannsbedrift. Sigmund Espeland spesialiserte seg på å produsere bunadsølv, og de krevende filigransarbeidene ble etterspurt.  Etter hvert utviklet Espeland produktspekteret med en rekke produkter i gull, sølv, bronse og tinn. I dag selges Sigmund Espeland AS produkter over det ganske land, og selskapet har også eksport til Tyskland, Frankrike og USA.  

Markedet for firmagaver har de siste årene gjennomgått en betydelig vekst.  Sigmund Espeland AS påtar seg gjerne hele prosessen fra ideutvikling til det ferdige produkt. Selskapet tilbyr også produksjon av større eller mindre smykkeserier og halvfabrikat i gull, sølv, bronse, messing og tinn.

ÅPENHETSLOVEN

1. juli 2022 trådte «Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold» (åpenhetsloven) i kraft.

Loven gjelder for større virksomheter som omfattes av regnskapsloven § 1-5, eller som på balansedagen overskrider grensene for to av følgende tre vilkår:

1. salgsinntekt: 70 millioner kroner

2. balansesum: 35 millioner kroner

3. gjennomsnittlig flere enn 50 antall ansatte i regnskapsåret:

Sigmund Espeland as er derfor omfattet av dette.

Formålet med den norske åpenhetsloven, som trådte i kraft 1. juli 2022, er å sikre at norske selskaper arbeider for gode arbeidsforhold og etterlevelse av menneskerettigheter i sine leverandørkjeder. Loven pålegger alle berørte virksomheter å gjennomføre aktsomhetsvurderinger og årlig redegjøre for disse.

Vi tar vårt ansvar på alvor, og vi publiserer derfor vår redegjørelse for aktsomhetsvurderingene i tråd med åpenhetsloven.

Last ned redegjørelse etter åpenhetsloven her.

                                                                                                                                                                                        Fagkunnskap gir trygghet

Dine gamle smykker er gull verdt

658,-

SIGMUND ESPELAND AS
Runnibakken 10, Postboks 109, 2150 Årnes - Telefon: 63 91 20 40.  -    E-post: post@espeland.no

Sigmund Espeland 54 år

Utviklet av Bysant AS
Personvern
Godkjenn X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt. [Les mer]